Evenementen

End of Summer Festival – 29 september 2024 bij Recreatiepark De Langspier!

De zomer mag dan wel ten einde lopen, maar wij hebben nog één laatste knalfeest voor je in petto! Kom op 29 september 2024 naar het End of Summer Festival bij Recreatiepark De Langspier en beleef een dag vol muziek, gezelligheid en onvergetelijke momenten.

Wat kun je verwachten?

Vanaf 14:00 uur – Geniet van een dynamische line-up van diverse DJ’s die de beste zomerse beats draaien. Dans mee, laat je meeslepen door de muziek en vier samen met ons de zomer zoals nooit tevoren!

Van 19:00 uur tot 22:00 uur – Bereid je voor op een sensationele afsluiting met een geweldige band! Ze zijn jong, brutaal en ongeremd. 6 meedogenloze podiumbeesten komen de tent afbreken, met een genadeloze show. Deze party-sensatie biedt niet 1, niet 2, maar 5 energieke vocalisten die jullie meenemen op hun highway to hell. Een squad die garant staat voor een gruwelijke avond vol herkenbare medleys, supersonisch special effects en als klap op de vuurpijl werken ze je muzikaal af tot een absoluut hoogtepunt! Met hun energieke performance en fantastische nummers zorgen zij ervoor dat de zomer in stijl wordt afgesloten.

Het End of Summer Festival is de perfecte gelegenheid om samen met vrienden en familie nog één keer het ultieme zomergevoel te ervaren. Mis het niet en kom naar Recreatiepark De Langspier voor een dag vol plezier, muziek en zomerse vibes!

Datum: 29 september 2024
Locatie: Recreatiepark De Langspier
Tijd: Vanaf 14:00 uur
Einde: 22:00 uur

Zorg dat je erbij bent en vier samen met ons het einde van een geweldige zomer. Tot dan!

Tickets & Meer Informatie

Voor tickets en meer informatie, bezoek onze webshop delangspiershop.nl/tickets of volg ons op sociale media.

Wacht niet te lang, want dit feest wil je echt niet missen!

Evenementen

Van een personeelsfeest tot productlancering, een sfeervolle BBQ tot bedrijfsfestival. Alles is mogelijk bij recreatiepark De Langspier. Het terrein leent zich uitstekend voor de meest uiteenlopende evenementen. een muziekfestival of sportwedstrijd? Alles is mogelijk!

Sport evenementen

Op onze locatie worden ook regelmatig sportevenementen georganiseerd, zoals onder andere wielerveldrit, een obstaclerun, beachvolleybaltoernooi, beachsoccertournooi, enz. enz.

Bootcamp / Obstaclerun

Teambuilding in een wat extremere vorm? Kan jij van je collega verwachten dat die jou over de klimwand helpt of je aanmoedigt als je de laatste sport pakt in de monkeybars? Hier kom je er achter!

Dranken

Barbecue

Diner

Fingerfood

Buffetten

Tapas