Strandpaviljoen

Strandpaviljoen de Langspier, the place to be
Proost! op het leven

Strandpaviljoen De Langspier

is met haar grote terras aan het water de ideale locatie voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Lekker lounchen, borrelen, lunchen, dineren of om even uit te rusten van uw wandeling of fietstocht. U kunt genieten van heerlijke sandwiches, frisse salades, wraps, een lekkere portie sate of een van onze andere specialiteiten. Het paviljoen is  "the place to be"  voor uw bruiloft, jubileum, familiedag, bedrijfsuitstapje, groepsfestiviteiten enz. 

Kijk even binnen!..

Feesten en partijen

Strandpaviljoen De Langspier is met haar grote terras aan het water en het sfeervol aangeklede paviljoen, de perfecte plek voor het organiseren van al uw feestelijke bijeenkomsten. Het paviljoen leent zich uitstekend voor een feestavond van 40 tot 140 personen, als u ons terras bij het feest wilt betrekken dan is onze capaciteit aanzienlijk groter!

De Bruiloft

Trouwen aan het water is superromantisch en zorgt al snel voor een relaxte sfeer. Stel je voor: jouw aanstaande wacht op je bij het altaar met ons prachtig meer als achtergrond. Jij schrijdt in jouw perfect dress naar je lover toe en jullie geven elkaar het jawoord.

Receptie - Jubileum

Een receptie is een ontspannen manier om met elkaar iets te vieren. Hoe fijn is het dan als u dit kunt doen op een plek waar alles u uit handen wordt genomen. Onder genot van een drankje en een hapje heeft iedereen de mogelijkheid om rond te lopen en met elkaar te kletsen. Onze hapjes bestaan uit de meest uiteenlopende ingrediënten die met liefde en passie worden bereidt. Lekkere hapjes en drankjes, optimale gastvrijheid en een inspirerende omgeving: dat zijn wat ons betreft de drie hoofdingrediënten van een geslaagde receptie.

Feesten op zondagmiddag

Een feest op zondagmiddag! Zonder een hoop kabaal maar gezellig met uw familie en vrienden. Een feestmiddag waar het accent vooral ligt op een gezellige borrel met bijbehorend praatje,en onderwijl genieten van het uitzicht en een heerlijk hapje.

Vergaderen

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in een inspirerende omgeving? Kom vergaderen bij Paviljoen de Langspier. Ons volledig uitgeruste strandpaviljoen aan de recreatieplas staat tot je beschikking, makkelijk bereikbaar vanaf de A2 en ruime parkeerplaatsen zijn volop aanwezig. De ruimte is uitgerust met een eigen bar, toiletten, presentatieapparatuur, terras en alle licht- en geluidstechniek die je nodig hebt. Er is plek voor kleinere en grote groepen en natuurlijk kun je gebruik maken van de uitgebreide menukaart en diensten van het strandpaviljoen.

Trouwen aan het water

Kan je het jezelf voorstellen hoe idyllisch het kan zijn om te trouwen aan het water? Wij wel en we helpen je graag om jullie droombruiloft op onze locatie tot the best day ever te maken. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, trouwen aan het water behoort altijd tot de mogelijkheden.

Informatie

Via onderstaande knoppen kan je al een heleboel informatie vinden, maar het spreekt voor zich dat wij je in een persoonlijk gesprek nog beter van dienst kunnen zijn, om het event geheel naar jullie wensen af te stemmen. Meteen een afspraak maken?

Dranken

Barbecue

Diner

Fingerfood

Buffetten

Tapas