Vergaderen

De locatie

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in een inspirerende omgeving? Kom vergaderen bij Paviljoen de Langspier. Ons volledig uitgeruste strandpaviljoen aan de recreatieplas staat tot je beschikking, makkelijk bereikbaar vanaf de A2 en ruime parkeerplaatsen zijn volop aanwezig. De ruimte is uitgerust met een eigen bar, toiletten, presentatieapparatuur, terras en alle licht- en geluidstechniek die je nodig hebt. Er is plek voor kleinere en grote groepen en natuurlijk kun je gebruik maken van de uitgebreide menukaart en diensten van het strandpaviljoen.

Vergadering

Vergaderingen tot 30 deelnemers met een ruime werk- en schrijfplek zijn geen probleem. In theateropstelling kunnen 50 mensen ontvangen worden. Daarnaast zijn er in de openlucht nog vele mogelijkheden, bijvoorbeeld op het overdekte terras of op het strand! U huurt onze vergaderruimte voor slechts € 70,- per dagdeel.

Uiteraard kunt u de vergadering combineren met een lunch- of dinerbuffet of een luxe barbecue. Tevens is het mogelijk sportieve activiteiten aan uw bijeenkomst toe te voegen. Ideaal voor teambuilding! Wij nodigen u graag uit op onze locatie om de vergaderzaal te bekijken en alle mogelijkheden te bespreken.

Na de vergadering is er de mogelijkheid om te borrelen op het terras en ook van de overheerlijke buffetten of barbecue genieten is geweldig met het water op de achtergrond. Wil jij alles weten over vergaderen aan het water? Wij doen ons best om je tot in details te informeren zodat je vergadering aan het water een succes wordt.

Via onderstaande knoppen kan je al een heleboel informatie vinden, maar het spreekt voor zich dat wij je in een persoonlijk gesprek nog beter van dienst kunnen zijn, om het geheel naar jullie wensen af te stemmen. Meteen een afspraak maken?

Dranken

Barbecue

Diner

Fingerfood

Buffetten

Tapas