Barbecue

Genieten van een heerlijke barbecue

De gezelligheid van een barbecue

Stel je voor: de zon die zachtjes ondergaat, het rustgevende geluid van kabbelend water, en de onmiskenbare geur van sissend vlees op de grill. Dat alles komt samen op ons sfeervolle terras aan het water, waar we je uitnodigen voor een onvergetelijk barbecueavontuur. Wat is er mooier dan buiten tot rust komen onder het genot van vers bereid eten op de bbq met een goed glas wijn of een heerlijk biertje. Laat je smaakpapillen dansen op de tonen van onze ambachtelijke BBQ-meester, die met passie en vakmanschap een selectie van de beste vlees- en vegetarische gerechten bereidt. Van sappige hamburgers tot gegrilde groenten, we hebben voor ieder wat wils. Proef de heerlijke smaken terwijl je ontspant op ons gezellige terras. Of tijdens een swingende feestavond samen met uw gasten, die tussen het dansen door, genieten van onze overheerlijke gerechten.

U kunt een keuze maken uit onderstaande pakketten

Spareribs en shaslick

BBQ pakket nr.1 - € 22,50 per persoon

Hamburger, gemarineerde speklap, stokje sate, barbecueworst, gemarineerde kipfilet, diverse sauzen (2 x koud en 1 x warm), huzarensalade en stokbrood.

 

BBQ pakket nr.2 - € 25,25 per persoon

Hamburger, gemarineerde speklap, 3 stokjes sate, shaslick, gemarineerde kipfilet, diverse sauzen (2 x koud en 1 x warm), huzarensalade of aardappelsalade en stokbrood met kruidenboter.

 

Flame-grilled hamburger
Gegrilde zalmmoot

BBQ pakket nr.3 - € 28,90 per persoon

Sparerib, hamburger, drumstick, gemarineerde speklap, 3 stokjes sate, shaslick, gemarineerde kipfilet, zalmmoot of garnalenspies, diverse sauzen (2 x koud en 1 x warm), huzarensalade of aardappelsalade en stokbrood met kruidenboter.

Informatie

Via onderstaande knoppen kan je al een heleboel informatie vinden, maar het spreekt voor zich dat wij je in een persoonlijk gesprek nog beter van dienst kunnen zijn, om de barbecue geheel naar jullie wensen af te stemmen. Meteen een afspraak maken?

Heerlijke salades

Dranken

Barbecue

Diner

Fingerfood

Buffetten

Tapas