Barbecue

Genieten van een heerlijke barbecue

De gezelligheid van een barbecue

Als het mooi weer is, als de zon op het punt staat onder te gaan, gezellig met uw familie of vrienden barbecueën op ons terras? Wat is er mooier dan buiten tot rust komen onder het genot van vers bereid eten op de bbq met een goed glas wijn of een heerlijk biertje. In combinatie met het gevoel van buitenleven dat een barbecue u geeft. Of tijdens een swingende feestavond uw gasten, tussen het dansen door, te laten genieten van onze overheerlijke gerechten.

U kunt een keuze maken uit onderstaande pakketten

Spareribs en shaslick

BBQ pakket nr.1 - € 20,50 per persoon

Hamburger, gemarineerde speklap, stokje sate, barbecueworst, gemarineerde kipfilet, diverse sauzen (2 x koud en 1 x warm), huzarensalade en stokbrood.

 

BBQ pakket nr.2 - € 23,25 per persoon

Hamburger, gemarineerde speklap, 3 stokjes sate, shaslick, gemarineerde kipfilet, diverse sauzen (2 x koud en 1 x warm), huzarensalade of aardappelsalade en stokbrood met kruidenboter.

 

Flame-grilled hamburger
Gegrilde zalmmoot

BBQ pakket nr.3 - € 26,90 per persoon

Sparerib, hamburger, drumstick, gemarineerde speklap, 3 stokjes sate, shaslick, gemarineerde kipfilet, zalmmoot of garnalenspies, diverse sauzen (2 x koud en 1 x warm), huzarensalade of aardappelsalade en stokbrood met kruidenboter.

Informatie

Via onderstaande knoppen kan je al een heleboel informatie vinden, maar het spreekt voor zich dat wij je in een persoonlijk gesprek nog beter van dienst kunnen zijn, om de barbecue geheel naar jullie wensen af te stemmen. Meteen een afspraak maken?

Heerlijke salades

Dranken

Barbecue

Diner

Fingerfood

Buffetten

Tapas