Bruiloft

De mooiste dag van je leven
Happiness

De ceremonie

Trouwen aan het water is superromantisch en zorgt al snel voor een relaxte sfeer. Stel je voor: jouw aanstaande wacht op je bij het altaar met ons prachtig meer als achtergrond. Jij schrijdt in jouw perfect dress naar je lover toe en jullie geven elkaar het jawoord.

Trouwen aan het water

Op onze unieke trouwlocatie kunnen jullie voor de hele bruiloft aan het water terecht. Say I do in het sfeervolle paviljoen of met blote voeten in het zand met het kabbelende water op de achtergrond en proost met jullie loved ones op jullie kersverse huwelijk. 

Na de ceremonie borrelen jullie op het terras verder en ook van het overheerlijke bruiloftsdiner genieten jullie met het water op de achtergrond. Daarna een knallend feest met familie en vrienden, en jullie Grote Dag is compleet.

Unieke trouwlocatie
De ceremonie

Wil jij alles weten over een bruiloft aan het water? Wij doen ons best om je tot in details te informeren waarmee jullie droom, om te trouwen aan het water, werkelijkheid wordt.

Informatie

Via onderstaande knoppen kan je al een heleboel informatie vinden, maar het spreekt voor zich dat wij je in een persoonlijk gesprek nog beter van dienst kunnen zijn, om de grote dag geheel naar jullie wensen af te stemmen. Meteen een afspraak maken?

Dranken

Barbecue

Diner

Fingerfood

Buffetten

Tapas