Kinderfeestjes

Piratenfeest

Durf jij het aan? De spanning en sensatie. Het leven van een piraat. Piraat De Lange Pier zoekt nieuwe maatjes. Stoere jongens en meisjes. Die samen met hem op zijn schip willen varen. Die samen met hem allerlei avonturen willen beleven, en samen met hem naar de schat willen zoeken.

Wil jij lid worden van zijn piratenbende? Ho, wacht even……eerst laten zien dat je uit het goede piratenhout gesneden bent. De Lange Pier neemt niet zomaar iedereen op in zijn bende. Hoe kun je Piraat De Lange Pier laten zien dat je slim, sterk en handig bent?

Door je piratendiploma te halen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij het kassagebouw van recreatieplas De Langspier kun je een kar ophalen. Hierin zitten de spullen die je onderweg nodig hebt. Allereerst doe je natuurlijk de piratenmuts op. Dan ga je de verschillende opdrachten uitvoeren. Deze opdrachten staan op de opdrachtenkaarten die je ook meekrijgt. En, niet onbelangrijk, er zitten ook lijsten bij om je punten te noteren. Die punten heb je nodig om te kijken of je in aanmerking komt voor het piratendiploma. Na afloop van het spel lever je alle spullen weer in bij het kassagebouw en ga je samen het piratenmenu eten. Tijdens het piratenmenu krijg je dan je diploma uitgereikt. Tijdstip: Van 1 mei tot 1 oktober, gedurende de openingstijden van de plas, zijnde: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag, zondag en vakanties van 10.00 tot 19.00 uur. Aantal kinderen: minimaal 5, maximaal 15 kinderen, begeleiding: minimaal 1 ouder Geschikt voor: kinderen van groep 1 t/m groep 6, Prijs: € 9,50 per kind. Hierin is inbegrepen: entree, het piratenspel, incl. instructie, inhoud schatkist, diploma e.d., het piratenmenu bestaande uit: frietjes, naar keuze kroket, frikadel of kipnuggets, drinken, appelmoes en een verrassing

Vlotbouwfeestje!

Spanning en Sensatie voor de wat oudere kinderen!

Heb jij de vaardigheden en ben je stoer genoeg? Dan kan jij samen met je vrienden of vriendinnen een "Zeewaardig" vlot komen bouwen!

Vlotbouwen

Je moet dan tenminste 10 jaar oud zijn en natuurlijk in het bezit zijn van een zwemdiploma. Want als je met jouw team een vlot gebouwd hebt wil je natuurlijk ook het ruime sop kiezen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je komt met je kornuiten aan op de recreatieplas, daar krijg je na de ontvangst van ons een uitleg hoe je een "zeewaardig vlot" moet bouwen. Na de instructie ga je aan de slag en bouw je een vlot bestaande uit 4 drijvers, een aantal boomstammen en touw. Als je het vlot klaar hebt, kies je het ruime sop en vaar je naar je eigen "onbewoonde eiland" waar je vervolgens met je vrienden en/of vriendinnen je eigen hamburger bakt op de barbecue! Natuurlijk is er op het eiland ook voldoende drank aanwezig. Als de maaltijd verorberd is, keer je met het vlot weer terug naar de "bewoonde wereld" waar je dan nog de gelegenheid hebt om met het vlot te spelen en te zwemmen. Tijdstip: Van 1 mei tot 1 oktober, gedurende de openingstijden van de plas, zijnde: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag, zondag en vakanties van 10.00 tot 19.00 uur. Aantal kinderen: minimaal 5, maximaal 40 kinderen, begeleiding: minimaal 2 ouders Geschikt voor: kinderen vanaf 10 jaar, Prijs: € 12,50 per kind. Hierin is inbegrepen: de materialen voor het vlotbouwen, de entree, instructie voor het vlotbouwen, zwemvesten, een persoonlijk certificaat en een stoer Zeeman's menu bestaande uit: een broodje met je zelf gebakken hamburger, frietjes, sausjes natuurlijk en kannen ranja. bij wat minder mooi weer wordt het Zeeman's menu geserveerd in het paviljoen. het menu bestaat dan uit: een portie frietjes, naar keuze een kroket, frikadel of kipnuggets en een frisdrank naar keuze.

.