Arrangementen

Arrangementen

Recreatieplas De Langspier is het ideale decor voor groepsactiviteiten, teambuilding met je bedrijf, of een actieve familiedag. Avontuur met je collega’s, familie of vrienden, actief zijn in de buitenlucht. Van Bootcamp tot spelletjesdag, wij bieden vele mogelijkheden voor allerlei sportieve en/of ludieke activiteiten.

Standaard zijn er op De Langspier diverse activiteiten mogelijk. Wat te denken van de jacobsladder, wandelende A’s, vlotbouwen, kano-estafette, blindman kano, hindernisbaan, beachvolley, handboogschieten, blindwalk, pannavoetbal, tchoekbal, enzovoort. Met deze ingrediënten kunnen wij voor u een programma samenstellen dat kan bestaan uit activiteiten waarin het samenwerken een must is, of waarin het puur gaat om actief plezier maken. Indien gewenst kunnen daarnaast nog allerlei activiteiten worden ingehuurd, zoals klimwanden, floatable hindernisbanen, enz. Waar het om gaat is het samenstellen van een programma dat naadloos aansluit bij uw wensen (lang, kort, intensief of ontspannend). Uw doelstellingen (ludiek of juist het bevorderen van de samenwerking) en uw budget. Aansluitend en/of tussentijds is het uiteraard mogelijk het strandpaviljoen te gebruiken voor een drankje, een barbecue, buffet of diner. En natuurlijk kan dit uitlopen in een feestelijk gebeuren met een hapje, een drankje, kaarsen, fakkels, het kabbelende water, de ondergaande zon…….Prijsvoorbeelden....

Verhuur Beachvelden

Voor bezoekers tijdens onze reguliere openingstijden is het gebruik van de velden bij de entree inbegrepen. Als je buiten onze openingtijden van de velden gebruik wilt maken kan dat op afspraak. De kosten daarvoor bedragen 5 euro per persoon, Houders van een abonnement krijgen een korting van 2 euro per pers.

Speciaal voor scholen, het arrangement Teambuilding.

De onderdelen jacobsladder, vlotbouwen, wandelende "A's", hindernisbaan, kano estafette, beachvolleybal en natuurlijk prachtige ligweide's, het strand en het water, staan garant voor een dag plezier en ontspanning met een educatief tintje. Lees meer.....

Referenties

Prijsvoorbeelden

 1. Het  “doe het zelf “ – arrangement:
Hierbij ontwerpt u zelf een programma, een organisatieschema, een uitslagen- en standenlijst en verzorgt u zelf de uitleg naar de deelnemers. U maakt gebruik van diverse op de plas aanwezige materialen en faciliteiten.
- entree:   
€ 5,00 p.p.
- beachvolleybalvelden   gratis
- jeu de boule banen   gratis
- materiaal t.b.v. vlotbouwen    € 50,- per vlot
- materiaal t.b.v. wandelende A’s    € 35,- per A
- 3-persoons kano’s  € 35,- per kano
- jacobsladder     € 75,- compleet
- hindernisbaan       € 75,- compleet
- hindernisbaan Extreme       € 125,- compleet
- overige materialen, zoals handboogschieten, in overleg
neem contact op

 

 2. Het compleet verzorgde arrangement:
Hierbij ontwerpt De Langspier samen met u een programma. Op de dag zelf zorgt De Langspier ervoor dat alle materialen klaarstaan en dat er programma’s, organisatieschema’s, uitslagen- en standenlijst zijn. Tevens is er een activiteitenbegeleider aanwezig. Deze verzorgt o.a. de inleiding en de afsluiting van het activiteitendeel. Alle onderdelen worden door ons mondeling en schriftelijk aan uw begeleiders uitgelegd. Het enige wat u hoeft te doen is het aantal deelnemers doorgeven en op de dag zelf de activiteiten mede te begeleiden.
Prijsvoorbeeld thema samenwerken, prijzen per persoon:
~ Jacobsladder, wandelende A’s, kano-estafette, vlotbouwen, hindernisbaan en beachvolleybal:      € 18,00 p.p.

~ Genoemde activiteiten plus handboogschieten   € 25,00 p.p.

~ Barbecue, volledig verzorgt, vanaf   € 18,50 p.p.

~ Minimum aantal deelnemers 20 personen.

 3. Het compleet verzorgde arrangement inclusief begeleiding bij ieder onderdeel:
Bij dit arrangement is bij ieder onderdeel (dus bijv. bij de jacobsladder, bij de hindernisbaan, bij het vlotbouwen enz.) een begeleider van de Langspier aanwezig die het spel / de activiteit uitlegt en begeleidt, de stand bijhoudt en de uitslag noteert.
~ Spelbegeleiding per onderdeel    
€ 75,-
neem contact op

Zakelijke bijeenkomsten / Workshops

Een zakelijke bijeenkomst of een workshop om de werknemers te stimuleren, ook daarvoor bent u op de Langspier aan het juiste adres.In samenwerking met onder andere MoreBallsThanMost verzorgen wij trainingen, workshops, shows en acts die geschikt zijn voor zeer uiteenlopende type bijeenkomsten. Mede door de jarenlange ervaring zijn wij zeer goed in staat de inhoud en de toon van een training of act aan te passen aan uw beoogde doel. Bij elke bijeenkomst hoort eten en drinken. Bij een zakelijke vergadering een kopje koffie of thee. Misschien aangevuld met een taartje of besloten met een lunch. Na een training of workshop een wat langere en uitgebreidere lunch zodat de deelnemers meer tijd hebben om te ‘socializen’ voor ze plenair de draad weer oppakken. Een groter gezelschap na een middag vol informatieoverdracht weer laten ontspannen, kan het beste door een borrel te drinken in een aangename, relaxte atmosfeer.

Heb je iets te vieren of wil je iets organiseren voor je bedrijf of team?

Bij ons kan je het gehele jaar terecht voor een verjaardag, jubileum, barbecue, borrel, personeelsfeest, bedrijfsfeest, vergadering, netwerkevenement, diner, lunch, etc.